Lions Søndagsmarked

Årets Lions SØNDAGSMARKED 2020 åbner når retningslinjer fra myndighederne tillader det

Lions SØNDAGSMARKED er lukket indtil videre.
Vi tilpasser markedsdagene efter Sundhedsstyrelsen og regeringens anbefalinger.

Nedenstående er indtil videre kun at betragte som information om Lions Søndagsmarked, når vi igen må åbne.
Startskuddet lyder kl. 09.00 hver søndag morgen til SYDKYSTENS store udendørs LOPPE- og KRÆMMERMARKED der er åbent for publikum kl. 9.00 til 14.00.

Kom og gør en god handel
Et marked hvor mere end 1.200 private kræmmere sælger deres varer sommeren igennem
Her finder du det du mangler og meget mere end det!
Antikviteter, nips, tøj, sko, legetøj, loppeting, genbrugsting og husflid

Lions Karlslunde, Lions Greve og Lions Tune arrangerer Lions SØNDAGSMARKED hver søndag fra maj til september på Greve Midtby Center parkeringsplads nord, ved Cirkle K.
Vi etablerer stedet hvor private kan afsætte alle de ting der er blevet tilovers eller man gerne vil af med.
Priser og øvrige informationer, finder du under Ordensreglement.

Er du professionel kræmmer er du også meget velkommen.

Markedet bliver annonceret ved lokale opslag, i aviser, ved plakater på vejene, på Facebook, på hjemmesider og eventsider som Markedsindex samt i Markedshåndbogen og Markedskalenderen.

Der er faktisk ikke noget at betænke sig på - tøm skabe og hylder, pulterkammer eller kælderen og lej en stadeplads - eller kig forbi og find lige det du står og mangler.

Lions SØNDAGSMARKED er områdets store loppemarked og der er plads til godt 120 loppefolk og kræmmere hver søndag.

Følg os på   Facebook.com/soendagsmarked

eller skriv blot Søndagsmarked, når du er på Facebook

og glem ikke   at Synes godt om