Lions Søndagsmarked

Årets LIONS SØNDAGSMARKED 2022 åbner SØNDAG d. 1. MAJ

Og fortsætter søndag efter søndag.
ÅRETS SIDSTE MARKEDSDAG ER SØNDAG D. 11. SEPTEMBER 2022

Vi tilpasser markedsdagene efter Sundhedsstyrelsen og regeringens anbefalinger og
vi anbefaler, at der på alle stadepladser er håndsprit til rådighed for kunderne.

Tak til alle jer, der er med til at gøre Lions Søndagsmarked til en succes år efter år.

Startskuddet lyder kl. 09.00 hver søndag morgen til SYDKYSTENS store udendørs LOPPE- og KRÆMMERMARKED der er åbent for publikum kl. 9.00 til 14.00.

Kom og gør en god handel
Et marked hvor mere end 1.200 private kræmmere sælger deres varer sommeren igennem
Her finder du det du mangler og meget mere end det!
Antikviteter, nips, tøj, sko, legetøj, loppeting, genbrugsting og husflid

Lions Karlslunde, Lions Greve og Lions Tune arrangerer Lions SØNDAGSMARKED hver søndag fra maj til september på Greve Midtby Center parkeringsplads nord, ved Cirkle K.
Vi etablerer stedet hvor private kan afsætte alle de ting der er blevet tilovers eller man gerne vil af med.
Priser og øvrige informationer, finder du under Ordensreglement.

Er du professionel kræmmer er du også meget velkommen.

Markedet bliver annonceret ved lokale opslag, i aviser, ved plakater på vejene, på Facebook, på hjemmesider og eventsider som Markedsindex samt i Markedshåndbogen og Markedskalenderen.

Der er faktisk ikke noget at betænke sig på - tøm skabe og hylder, pulterkammer eller kælderen og lej en stadeplads - eller kig forbi og find lige det du står og mangler.

Lions SØNDAGSMARKED er områdets store loppemarked og der er plads til godt 120 stadepladser med glade loppefolk og kræmmere søndag efter søndag sommeren igennem.

Følg os på   Facebook.com/soendagsmarked

eller skriv blot Søndagsmarked, når du er på Facebook

og glem ikke   at Synes godt om

Gør en forskel, bliv medlem af LIONS