Hjem - Lions Karlslunde

Menu

Klubben søger nye medlemmer

Vil du gerne hjælpe andre...
Har du idéer til nye projekter...

Lad os tage fat og få det gennemført, bliv medlem af Lions Karlslunde

Vi har så mange ideer til nye projekter og vi vil så gerne føre det ud i livet...
Men vi mangler hænder!! Har du nogen vi må låne?

Bliv medlem af Lions Karlslunde
Du får en fantastisk mulighed for at følge pengene fra den glade giver og direkte til den lykkelige modtager... Det er der ingen humanitære organisationer, der kan tilbyde dig i samme omfang!

Som medlem af Lions bliver du medlem af en kæmpestor international organisation. Du er som lionsmedlem til enhver tid velkommen i en hvilken som helst Lions Club i hele verden.. Hvis bare du lige ringer og siger at du kommer... Det er både rart, sjov og tankevækkende at møde fremmede og genkende sine egne værdier i et smil og et varmt håndtryk.

Har du lyst til at se os lidt an først, er du velkommen til at kontakte os på mailadressen karlslunde ved lions prik dk

Hvordan bliver du medlem
For at blive medlem af Lions, er det en fordel at have tilknytning til lokalområdet ved enten at bo eller arbejde her. Efter at være informeret om hvad Lions Club International er, bliver du inviteret til et møde, hvor du får mulighed for at mødes med alle medlemmerne og at præsentere dig selv! Er du herefter stadig interesseret i medlemskab, bliver du optaget i klubben som medlem efter 2 - 3 gange fremmøde.

Medlemskabet i Lions Karlslunde er samtidigt et medlemskab af alle 45.000 Lions klubber, fordelt over hele verden, Det koster 1.250 kr. pr. halvår at være medlem af Lions Karlslunde. Vi bruger gennemsnitligt 5-8 timer om måneden på vores lionsarbejde.

De første år tilknyttes du en mentor, som løbende vil hjælpe med at sætte dig ind i lionsarbejdet.

Klubmøder
Den tredie tirsdag i måneden er der klubmøde. Det foregår i Karlslundehuset. Der kan også forekomme besøg på virksomheder, eller anden form for besøg, hvilket vil være omtalt i vores program eller på denne website.

Foruden alle de officielle hensigter med organisationen, se her, får man et bredt socialt venskab og omgangskreds, da de fleste bestyrelses- og udvalgsmøder foregår på skift privat hos medlemmerne.

Er dette noget som har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte klubben for yderligere oplysninger.
 

Følg Lions