Salg af LIONS OUTLET varer til lionsklubber

til f.eks. gevinster / bingo / banko / tombola / loppemarked m.m.

Levering af Lions Outlet varer foregår efter aftale med Lions Karlslunde.

Varerne er leveret uden nogen form for fortrydelse eller returret.

Varerne må ikke henkastes.

Varerne må sælges og bruges frit til den pris I selv vælger og under hensyntagen til Lions etiske formål.

For denne leverance betales et aftalt beløb til Lions Karlslunde.

Varernes oprindelse er vareprøver afhentet hos ALDI Danmark og er leveret uden nogen form for modydelse eller anden form for mellemværende. Der er ikke krav om, at I reklamere for ALDI, men det er heller ikke en hemmelighed, at det er Aldi der står bag doneringen.

I Danmark er vareprøverne doneret til Lions Danmark via Lions Karlslunde. I de øvrige ALDI lande bliver vareprøverne ligeledes doneret til forskellige foreninger.

Varerne er afhentet/købt som beset. Der ydes ikke nogen form for garanti på vareprøverne.

Det bør fremgå på salgsstedet, at garantisedler der er indlagt i emballagen ikke er gældende. El-artikler bør afprøves før salg.

Ved spørgsmål om varernes oprindelse kan Lions Karlslunde kontaktes.

Vi har valgt at kalde det LIONS OUTLET

Et navn du gerne må bruge i forbindelse med salg af varerne.

Hvad er det for nogle varer?

Det er nye non-food varer. Varerne er ofte emballeret i almindelig salgsemballage. Tag en tur ned i din lokale ALDI butik eller en tilsvarende butik og kig på alle non-food hylderne, så får du et indtryk af alsidigheden.

Det er et meget blandet sortiment, lidt afhængig af sæsonen, forskudt 3-6 måneder. Dametøj, herretøj, børnetøj, legetøj, sko og støvler, ting til grill og køkken, el-artikler, værktøj, elektronik, for blot at nævne lidt.

Som noget nyt, kan vi tilbyde bordvin til din tombola

Kontakt os for at høre mere.

Søren G. Klingemann

karlslunde@lions.dk