Reflekshjerter

Lions Karlslunde uddeler reflekshjerter til de nye skolebørn i 0 klasserne på Karlslunde Skole og Karlslunde Strandskole.

I ugerne efter efterårsferien får alle eleverne en kuvert med et reflekshjerte og et brev

til forældrene

Kære forældre                                                                                                             Efteråret 2017

I den mørke årstid er det ofte vanskeligt for den øvrige trafik, at opdage de små ”bløde” trafikanter på sikker afstand. Det er blevet reflekstid.

Lions Karlslunde har på den baggrund ladet fremstille et antal hjerteformede refleksbrikker, som vi årligt udleverer til eleverne i folkeskolens yngste klasse.

Vi håber at vedlagte reflekshjerte kan medvirke til at sikre de yngste elever i trafikken.

Reflekshjertet er fremstillet af 3M Scotchlite High Gloss og har et påtrykt Lions logo.

Hjertet er godkendt efter Europæisk Standard EN 13356.

Lions Karlslunde støtter det lokale ungdomsarbejde og arbejder løbende for at opnå en bedre kontakt til kommunens skoler og SSP-samarbejdet.

Det forsøger vi med oplysning om problemer med unges misbrug og med kampagner mod mobning.

Vi sender hvert år en eller flere unge fra Greve Kommune til et af Lions mange internationale ungdomsudvekslingstræf rundt om i Europa og de oversøiske lande. Hver år sendes ca. 120 unge fra Danmark og vi modtager ca. 130 fra alverdens lande fordelt på 3-4 lejre rundt i Danmark. Lions betaler rejse og ophold.

For sommeren 2018, året hvor Lions Karlslunde kan fejre sit 40 års jubilæum, har vi allerede 2 unge klar. Der udsendes unge i alderen 17 til 21 år.

Med respekt for hinandens sprog, kultur, hudfarve og religion og som bidrag til Lions målsætning nr. 1 ”To create and foster a spirit of understanding among the peoples of the world” får de unge en helt fantastisk oplevelse.

Børn og unges ve og vel er en hjertesag for Lions Karlslunde og vi håber, at I opfatter dette tiltag positivt og at vedlagte reflekshjerte vil gøre nytte.

Er du interesseret i flere reflekshjerter, kan de købes for 10,- kr. pr. stk.

LIONS KARLSLUNDE

Søren G. Klingemann

Præsident

Vil du vide mere om Lions Karlslunde er du meget velkommen til at kontakte os