Lions KarlslundeForsideBliv medlemLions SøndagsmarkedVi hjælperHvem er vi?  
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Reflekshjerter
Reflekshjerter er uddelt til alle 0-klasserne i Karlslunde

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Hjælpearbejde

Hensigten med sammenslutningen af Lions klubber er, at skabe og medvirke til fællesskab og forståelse for medmenneskelige behov blandt verdens folkeslag ved at tilbyde sig til engagementer i samfundet og til international forståelse.

Et vigtigt formål med Lions er at være aktivt interesseret i samfundets medborgerlige, kulturelle, sociale og moralske velfærd.

Dette resulterer i, at vi i Lions Karlslunde, ud over det lokale engagement, også støtter de internationale projekter som danske lionsklubber og Lions Clubs International er gået sammen om at løse.

                 0% i Lions 

Lions i Danmark arbejder sammen med lionsklubber i andre lande og kan derfor bruge hver indsamlet krone til hjælpearbejde, da medlemmer af Lions arbejder uden betaling.

Støt via Netbank 

Du kan støtte Lions Humanitære indsats overalt i verden hvord er opstår katastrofer ved at donere et beløb på følgende bankkonto i Danske Bank 3543 3543 435 031 mærket Katastrofhjælp.

Din støtte kan registreres og du vil modtage en gavekvittering i henhold til fradragsretten i ligningsloven §8A ved at opgive navn, adresse og CPR /CVR nr


 

                                      We Serve

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark