SØNDAG d. 6. maj åbnes årets første Lions SØNDAGSMARKED 2018

Lions SØNDAGSMARKED alle søndage frem til og med SØNDAG d. 9. september

Startskuddet lyder kl. 09.00 hver søndag morgenSøndagsmarked 2

til SYDKYSTENS største udendørs LOPPE- og KRÆMMERMARKED

Kom og gør en god handel

Et marked hvor mere end 1.400 private kræmmere sælger deres varer sommeren igennem

Her finder du det du mangler og meget mere end det!

Antikviteter, nips, tøj, sko, legetøj, loppeting, genbrugsting og husflid

Lions Karlslunde, Lions Greve og Lions Tune arrangerer Lions SØNDAGSMARKED hver søndag fra maj til september på Greve Midtby Center parkeringsplads nord, ved Cirkle K.

Vi etablerer stedet hvor private kan afsætte alle de ting der er blevet tilovers eller man gerne vil af med.

Er du professionel kræmmer er du også meget velkommen.

Søndag den 6. maj 2018 indleder vi Lions SØNDAGSMARKED 2018 og fortsætter hver søndag indtil søndag den 9. september, hvor vi afslutter med et tak for denne gang.

Markedet bliver annonceret ved lokale opslag, i aviser, ved plakater på vejene, på hjemmesider og eventsider som Markedsindex samt i Markedshåndbogen.

Der er faktisk ikke noget at betænke sig på - tøm skabe og hylder, pulterkammer eller kælderen og lej en stadeplads - eller kig forbi og find lige det du står og mangler.

Lions SØNDAGSMARKED er åbent kl. 9.00 til 14.00 for publikum.

Lions SØNDAGSMARKED er områdets største loppemarked og der er plads til godt 130 loppefolk og kræmmere hver søndag.

Følg os på      Facebook.com/soendagsmarked

eller skriv blot Søndagsmarked, når du er på Facebook

og glem ikke  at Synes godt om

Vil du vide mere om Lions? Kontakt Lions Karlslunde  karlslunde@lions.dk

Lej en stadeplads

Du kan leje 1, 2 eller 3 stadepladser, sammenhængende, ved siden af hinanden. En stadeplads svarer til en parkeringsplads.

En stadeplads er ca 11m2

Du skal selv medbringe borde og lignende.

Proceduren er meget enkel.

Der er ingen tilmelding i forvejen og der er ingen pladsreservation.

Pladserne tildeles efter "først til mølle ..." princippet.

Lions vagtholdet møder kl. 06.30 for at koordinere og arrangere markedspladsen.

Vi anbefaler at du møder frem med dine effekter senest kl. 7.00 søndag morgen gerne lidt tidligere.

Lions vagtholdet anviser pladserne fra kl 6.30. Møder du tidligere stiller du op på en ledig P-plads.

Du kan risikere at Lions vagtholdet beder dig om at flytte, hvis du stiller op et forkert sted.

Nogle kræmmere møder meget tidligt for at få mulighed for en bestemt plads.

Der kan ikke foretages reservering af en bestemt plads, det er først til mølle princippet.

Prisen for at være med er meget overkommelig.

1 plads 150 kr.,   2 pladser 250 kr. sammenhængende,   3 pladser 375 kr. sammenhængende

Du kan leje op til 3 sammenhængende pladser

Du kan nu betale via MobilePay nr. 80330

Retningslinjer

I åbningstiden er det af sikkerhedsgrunde ikke tilladt at køre i bil på markedsområdet.

Alle former for antikviteter, nips, tøj, sko, legetøj, loppeting, genbrugsting og husflid må sælges.

Nye varer må sælges i begrænset omfang.

Der må ikke sælges madvarer og drikkevarer.

Når markedet lukker rydder man op efter sig, og man må ikke bruge Greve Midtby Centers containere til affald.

Greve Genbrugsplads kan eventuelt benyttes. Den ligger 2 km. fra markedet på den anden side af motorvejen.

INFORMATION OG ORDENSREGLEMENT, klik Ordensreglement øverst til venstre

Se også under: Lions SØNDAGSMARKED, kæmpe loppe- og kræmmermarked på Markedsindex.dk

Lej en stadeplads og gør en god handel

Søndagsmarked